Nytt som "snakker" med telefonen

Når Sony Ericsson har store lanseringer dukker det oftest opp nytt tilbehør. Dagens begivenhet i Berlin var ikke noe unntak.

HBH-DS200
Dette blåtannhodesettet lar deg høre på musikk i stereolyd uten bruk av kabler, forutsatt at telefonen din støtter A2DP. Hodesettet fungerer også som en vanlig håndfri, og musikken blir automatisk satt på pause når du mottar en samtale.

DS-200 har en vekt på 13,4 gram, og holder ut syv timer med musikkspilling eller tale. I hvilemodus skal batteriet holde ut opp til 300 timer før det må lades. Hodesettet kommer på markedet i løpet av sommeren.

HPM-90
Eller Stereo Portable Handsfree HPM-90 som det fulle navnet er, er et tradisjonelt håndfrisett i form av øreplugger med ledning. Det lar deg også høre på musikk i stereo, og viser hvilken sang som spilles på en liten skjerm. Skjermen viser også hvem som ringer.

HPM-90 kommer på markedet i løpet av fjerde kvartal i år.

HPM-83
Dette er også et tradisjonelt håndfrisett med ledning, men her får du hodesett istedenfor øreplugger. Hodesettet har en vekt på 52,6 gram, og kommer på markedet i løpet av høsten.

MMR-70
Dette er en sender som lar deg spille av musikken som er lagret på telefonen på et vanlig stereoanlegg, for eksempel i bilen. For å gjøre dette mulig stilles senderen inn på en frekvens som er ledig i radioen, så sendes musikken direkte til anlegget, uten bruk av kabel. MMR-70 kommer i butikkhyllene i tredje kvartal i år.

MDS-65
Music Desk Stand MDS-65 er et høyttalersett med egen holder for mobilen. Når du kobler telefonen til høyttalerne kan du spille musikken din høyt nok til at også de som befinner seg mer enn tre meter borte hører det. Høyttalersettet kan drives både med kabel og batterier, og lader telefonen som er tilkoblet. Du får kjøpt MDS-65 i løpet av høsten.

Nyoppusset blåtannklokke
Sony Ericsson presenterte i dag en ny blåtannklokke.

Den nye modellen har fått navnet Bluetooth Watch MBW-150, og er utviklet sammen med klokkeprodusenten Fossil.

MBW-150 har en liten skjerm som viser hvem som ringer, og vibrerer når du mottar anrop. I tillegg kan du se hvilken sang som spilles på mobiltelefonen.

Du kan bruke klokken til å avvise samtaler, men ettersom den ikke har noen mikrofon må du fiske opp telefonen eller hodesettet for å svare når noen ringer. Du kan heller ikke lese tekstmeldinger på klokken, noe som hadde vært praktisk.

Klokken kommer i tre forskjellige versjoner: MBW-150 Music Edition er sort med oransje detaljer, og veier 85 gram. MBW-150 Executive Edition har en lenke i rustfritt stål, og veier hele 187 gram, mens MBW-150 Classic Edition har lærrem og sort urskive, og er med sine 77 gram den letteste av klokkene.

Batteritiden burde være akseptabel for de fleste. Blåtannfunksjonen slår seg av etter sju dager uten lading, mens selve urverket fortsetter å gå i ytterligere syv dager.

Klokken kommer på markedet i løpet av fjerde kvartal, og den billigste modellen vil ha en startpris på rundt 2500 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen