Nytt rekordresultat fra Apple

Apple la forrige uke frem resultater fra regnskapsårets tredje kvartal og en fornøyd Apple-sjef, Steve Jobs, kunne viste til rekordresultater nok en gang.

- Vi er stolte over å rapportere om vårt beste junikvartal noensinne, både med tanke på omsetning og fortjeneste, sa Jobs i forbindelse med fremleggingen.

Apple rapporterte en omsetning på 7,48 millarder dollar med et resultat på 1,07 millarder dollar. Til sammenligning lå junikvartalet i 2007 på en omsetning på 5,41 millarder dollar og et resultat på 818 millioner dollar. Internasjonalt salg (salg utenfor USA) sto for 42 prosent av omsetningen

Totalt solgte Apple 2 496 000 Mac-er, 11 011 000 Ipod-er og 717 000 eksemplarer av Iphone. I samme kvartal i fjor ble det solgt 270 000 eksemplarer av telefonen.

- Vi har satt en ny rekord for Mac-salg, vi tror vi har en ordentlig vinner med vår nye Iphone 3G og vi er opptattt med å gjøre ferdig flere fantastiske produkter som skal lanseres i de kommende månedene, fortsatte Jobs.

For spesielt nysgjerrige eller interesserte kan regnskapsfremleggelsen høres i en konferansesamtale lagt ut på Apples nettsider.

For mer Apple-stoff, se vår temaside.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen