Nytt om Terminator 4

James Middleton, konsulterende produsent på den nye TV-serien "The Sarah Connor Chronicles", har snakket med IGN og avslørt et par godbiter angående "Terminator 4".

John Connor og Kate Brewster i
John Connor og Kate Brewster i "Terminator 3 - Rise Of The Machines".

Post-apokalyptisk

Filmen vil bygge på begivenhetene fra "Terminator 3" og vil derfor være post-apokalyptisk. John Connor og Kate Brewster må bygge opp en motstandsbevegelse for å kjempe mot maskinene.

Den avgjørende kampen mellom menneske og maskin blir skrevet av tekstforfatterne Michael Ferris og John D. Brancato, den samme duoen som skrev "Terminator 3 - Rise Of The Machines". Hvem som skal regissere filmen er ikke bestemt enda, men i følge Middleton er en konkret person i kikkerten.

Når det kommer til skuespillerene, er det usikkert om Nick Stahl and Claire Danes skal spille John Connor og Kate Brewster, men karakterene er med i manuset. Det ryktes og at vi vil få se en ny helt i filmen, skriver nettstedet worstpreviews.com.

Ifølge nettstedet vil produksjonsselskapet være i gang med førproduksjon av filmen allerede i løpet av oktober, med et øye mot premiere i 2009.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen