Nytt og mer presist søk

Vi har lenge manglet en skikkelig søkefunksjon på Amobil.no. Det har ikke skortet på løsninger, vi har til og med prøvd Google i forsøket vårt på å lage et bra søk, men vi har aldri vært helt fornøyde med resultatene.

Etter lang tids prøving og feiling måtte vi rett og slett innse at ingen av de alternativene som fantes der ute var gode nok for vårt bruk. Skulle vi ha et skikkelig søk på plass, måtte vi rett og slett kode det selv.

Som sagt, så gjort. Driftsavdelingen vår har nå jobbet i lang tid med å lage en finjustert søkealgoritme som ikke bare gir deg resultater, men også gir deg de resultatene du søker. I kjent Google-stil klarer søket nå selv å anslå hvilke treff som er mest relevante, og sorterer dem for deg.

Alt av funksjoner i søket er enda ikke på plass, men vi har allikevel valgt å lansere det på et så tidlig stadie som mulig. En god søkefunksjon er tross alt både alfa og omega for at man skal finne frem i all den informasjonen som finnes på nettstedet vårt.

Hardware.no har også tatt i bruk den nye søkefunksjonen, mens søstersidene våre allerede er i ferd med å implementere det.

Nye funksjoner
Med det nye søket kan du ikke bare søke på stikkord. Du kan også søke i artiklene til en bestemt forfatter, du kan begrense deg til å søke gjennom tester eller nyheter, og du kan søke i et bestemt tidsintervall.

Og du trenger ikke å begrense deg til kun å søke gjennom Amobil.no. Du kan også søke på de andre sidene i nettverket, slik at du kan få de mest relevante treffene fra sider som Hardware.no, Gamer.no og Akam.no.

Vi håper at det nye søket skal vil gjøre det lettere å bruke Amobil.no, og at det vil gjøre det enklere for deg å finne det du leter etter. Har du kommentarer eller spørsmål, hører vi gjerne fra deg i diskusjonsforumet!


Søk på amobil.no:

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen