Nytt og forbedret

Motorola kunne i dag trekke sløret av sitt tredje trådløse headsett basert på blåtann-teknologi, og understreker dermed nok en gang selskapets satsing på den stadig mer populære trådløs-standarden.

Mens de to forgjengerene har basert seg på det samme trauste designet har HS810 fått et ny og adskillig mer spenstig look, kombinert med et pulserende, blått lys som aktiveres når du fører en samtale.

Den nye modellen har dessuten fått redusert vekten sin til minimale 20 gram, som gjør det til det letteste blåtann-headsettet på markedet foruten Nextlink Bluespoon Digital med sin fjærvekt på 10 gram.

Batterikapasiten har også blitt forbedret, og HS810 kan vise til en taletid på opp til 5 timer og en standbytid på opp til 200 timer. Dette er spesifikasjoner som hever det nye headsettet opp på høyde med de beste produktene på markedet, og som forbigår de nåværende headsettene fra både Nokia og Sony Ericsson. Det er tydelig at Motorola har planer om å ligge i tet på denne fronten.

Slik vi kjenner fra tidligere headsett fra Motorola, har også HS810 blitt utstyrt med en bøyle for å festes i den medfølgende bærereimen og bæres rundt halsen. Ellers følger det med en bæreveske, lader og brukermanual i pakken.

Det nye headsettet er allerede lagt ut for salg i nettbutikker verden over, og kan blant annet kjøpes hos britiske MobileFun for rundt 900 kroner (£65.95).


relatert stoff

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen