Nytt norsk naturfotoblad

Magasinet, som treffende nok blir hetende "Natur og Foto", blir lansert på fotomessen i Lillestrøm til helgen, men den offisielle lanseringsdatoen er 20. januar. På messen vil du imidlertid kunne tegne et abonnement til kr 199,- for fire nummer av bladet, men dette tilbudet er kun gyldig på messen.

På nettet vil bladet naturlig nok holde til på naturogfoto.no, og det tar mål av seg til å være "...et kvalitetsmagasin rettet mot alle som finner glede og inspirasjon av flott natur". For å oppnå det har de knyttet til seg en del mer eller mindre kjente folk, som for eksempel webredaktør Kai Jensen, fotograf og journalist Trine Rasch-Olsen, og redaktør Tom Schandy. Ansvarlig redaktør for bladet blir Baard Næss.

I dagens mediemarked kan det ses på som ganske spenstig å lansere et nytt papirmagasin, men Natur og Foto har allerede fått 1500 abonnenter uten engang å være lansert ennå, så utgangspunktet ser ut til å være til stede. Nordmenn har som kjent en stor interesse for både foto og natur, så et magasin som kombinerer begge deler på en god måte vil nok være et velkomment tilskudd av inspirasjon for det norske miljøet for begge deler. Natur og Foto vil også selges via Narvesen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen