Nytt MSN-søk i morgen

Microsoft har tidligere lovet at den nye søkemotoren skulle være klar før 2004 er over. Søkemotoren, som har vært tilgjengelig i beta-versjon siden en gang i sommer, er nå klar til å ta over for den gamle søkemotoren. Søk på MSN har tidligere basert seg på Yahoo! Inktomi, en teknologi som har vært brukt av mange ulike søkemotorer.

Selskapet har ingen offisiell kommentar når det gjelder søkemotoren, men Steve Ballmer sa på tirsdag at vi vil ta igjen, og vi vil gå forbi. Derimot er det uklart nøyaktig hvor mange sider søkemotoren til Microsoft har indeksert til nå. Det er derimot klart at Microsoft har satset sterkt på at fremsiden skal laste raskt; selve HTML-koden på beta-versjonen er halvparten så lang som tilsvarende kode på Google sin fremside. Når eksterne filer som CSS og bilder er hentet ned, er derimot Microsoft sin fremside omtrent dobbelt så stor som Google.

Det er usannsynlig at Microsoft samtidig vil lansere den nye søkemotoren for filer lokalt på datamaskinen, et prosjekt i samme baner som Google Desktop Search.

Kilde: Reuters

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen