Nytt minikabinett fra SilverStone

Kompakt og lekkert fra den tyske produsenten.

SilverStone lanserer nå et nytt minikabinett, SG08, med en aluminimusfront som er hele én centimeter tykk. Fronten er stilren med kun av/på-knapp, to USB 3.0-tilkoblinger, samt CD-skuff og jackuttak for hodetelefoner og mikrofon.

Det medfølger en Air Penetrator AP181-vifte med bryter så du kan svitsje mellom to hastigheter. Mini-ITX-kabinettet har også avtagbart filter foran viften. Når du kjøper kabinettet følger deg med en 80 PLUS Bronze-strømforsyning på 600 watt.

Selv om kabinettet er kompakt med et volum på 14,8 liter, rommer den blant annet et grafikkort med en lengde på inntil 30,9 centimeter, som trekker maksimalt 400 watt. Samtidig er det også plass til en prosessorkjøler som kan være opptil 11,7 centimeter høy. Av lagringsmedier er det plass til to SSD-enheter og en tradisjonell harddisk. De fysiske målene på selve kabinettet er 22,2 cm x 19,0 cm x 35,1 cm (bredde x høyde x dybde).

SilverStone SG08 kommer på markedet den 23. november, og prisen er forventet å ligge på rundt 184 Euro, eller omlag 1850 norske kroner inkludert avgifter.

(Kilde: pressemelding)

SilverStone PS08

Kommentarer (15)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen