Nytt Micro ATX-kabinett fra SilverStone

Her er nyeste familiemedlem i Precisions-serien.

SilverStone lanserer et nytt kabinett i Precisions-serien, PS07. Det nye tårnet er ment for bruk med hovedkort av typen Micro ATX, Mini DTX og Mini ITX. PS07-kabinettet er laget i stål, og har sorte aluminiumsdetaljer. Boksen har en fysisk størrelse på 364 x 210 x 400 millimeter (bredde, dybde og høyde) og vektnåla stopper på 5,2 kilogram.

Selv om kabinettet er lite og nett, har du fortsatt god plass til komponenter. Du får blant annet plass til to 5,25 toms komponenter, fem 3,5 toms enheter og en 2,5 toms plass til for eksempel en SDD. PS07 skal også klare å romme en prosessorkjøler med en høyde på 16,5 centimeter og et skjermkort som er opptil 34 centimeter langt.

Når du kjøper SilverStone PS07 følger det med to 120 millimeters vifter som festes i fronten på kabinettet. Disse viftene roterer 950 ganger per minutt og gir fra seg 18 desibel med støy. Har du ytterligere behov for kjøling er det også plass til en 120 millimeter vifte i bakveggen på kabinettet. Hovedkortet festes til en avtagbar plate, og du har to USB 3.0-tilkoblinger i front, sammen med jackutgang for hodetelefoner og mikrofon.

SilverStone PS07 får en prislapp på rundt seks hundre kroner når den finner veien til butikkhyllene.

(Kilde:pressemelding)

Kommentarer (10)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen