Nytt lys i mørket

Sony slapp i dag en ny blits, beregnet på Sonys egen alpha-fatning. Den nye modellen, som får navnet HVL-F43AM, får ikke overraskende et ledetall på 43, målt i meter, på ISO 100 og med 105 mm brennvidde.

Akkurat som Sonys toppmodell vil den nye blitsen kunne vris og vendes i alle tre akser. Brennviddeomfanget som er dekket er 24-105 mm, eller 15 mm med det innebygde sprederpanelet, og den skal klare over 200 blink på et sett med fire alkaliske AA-batterier.

Blinkestyrken skal kunne justeres i hele 22 nivåer, fra maksimal styrke til 1/128, i 1/3 trinn, og det skal i følge Sony ikke ta mer enn 2,9 sekunder å lade blitsen til full styrke, dersom man bruker alkaliske batterier.

HVL-F43AM skal også, sammen med opptil to andre blitser, kunne styres trådløst av et Sony A900, A850 eller A700. Blitsen skal være spesielt tettet mot fukt og støv, og vekten skal ikke være mer enn 340 gram, pluss batterier. Vi har dessverre ingen informasjon om tilgjengelighet eller pris i Norge ennå, men Sony Norge er på saken og gir oss tilbakemelding så snart som mulig.

OPPDATERING: Sony Norge kan nå fortelle at anbefalt utsalgspris i Norge blir kr 2500,-, men vi har ennå ikke noe informasjon om når den blir tilgjengelig.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen