Nytt lommekamera fra Sony

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden
Enda et lite og lekkert lommekamera fra Sony har funnet plassen sin i T-serien. DSC-T30 er en oppdatering av DSC-T9 og mot forgjengerens 6 megapiksler har DSC-T30 fått 7.2 megapiksler.
I tillegg til 3x optisk zoom og 58MB innebygd minne, har kameraet en batterikapasitet som skal være dobbelt så stor som kapasiteten på de andre kameraene i T-serien. På et fullt oppladet batteri vil du altså kunne klare å ta opp mot 400 bilder.
Det innebygde minnet på 58MB er ikke noe som kommer til å holde til mange bildene med full oppløsning, så vi anbefaler heller at du kjøper et minnekort i den passende størrelsen for ditt bruk.

Med en forbedret optisk bildestabilisator og ISO-verdier på opp til 1000, vil det bli mulig med kortere lukkertider, og i større grad skal dette hindre uskarpheter i bildene. I forhold til tidligere kameraer i T-serien, vil T30 egne seg ypperlig til å ta bilder på restauranter og i andre omgivelser hvor det er lite lys uten at bildene skal bli ødelagt av uskarpheter. Likevel er vi litt skeptiske, og er spent på hvor høyt på ISO-skalaen vi kommer før vi oppnår så mye bildestøy at det ikke er å anbefale.

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden
Som gjort på tidligere modeller har Sony igjen plassert objektivet på en litt klomsete plass, slik at brukeren som har store hender vil sannynligvis ofte kunne oppleve å få en finger foran søkeren. Siden T30 ikke er spesielt mye større enn forgjengeren, har Sony utnyttet baksiden optimalt ved å plassere en 3 tommers LCD-skjerm helt ut i kantene på kamerahuset.
Kameraet har også en innebygd fremvisningsfunksjon, slik at det er mulig å se alle bildene du har tatt som en bildeframvisning på LCD-skjermen. Innebygde høyttalere gjør at du kan høre musikkeffekter som du legger til i fremvisningen. Det er også mulig å filme videosnutter i en oppløsning på 640 x 480, (30 bilder i sekundet).

Vi opplever mange fellestrekk mellom T30 og forgjengeren T9, både med automatiske innstillinger og kameraets fysiske størrelse. Større LCD-skjerm, forbedret bildestabilisator og høyere ISO-verdier er selvsagt noe vi kunne tenkt oss å sett litt nærmere på når det gjelder T30-modellen.
Kameraet vil bli tilgjengelig for salg i løpet av mai, og prisen på dette vil være i overkant av 3000 norske kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen