Nytt LGA775-brikkesett fra SiS

SiS649 er egentlig bare en nordside med støtte for LGA775, PCIe x16, 800FSB og enkanals DDR2-533 eller DDR(1)400. Sammen med en av SiS' mange sørsider blir det et fullstendig brikkesett med I/O-porter, SATA, Gigabit LAN og så videre. Poenget med brikkesettet fra SiS sin side, er merkelig nok at de nå er de eneste på Intel-markedet med énkanals minne - noe de virker rimelig stolt over:

- En løsning med enkanals minne gir systembyggere en sårt tiltrengt "mainstream"-løsning, sier SiS-president Daniel Chen, - Med SiS649 er vi stolte over nok en gang å gi brukerne en verdenspremierende teknolgi med støtte for enkanals DDR2.

Som kan virke litt merkelig, tatt i betraktning at énkanals minne, uansett DDR-variant, blir en hel del tregere enn tokanals. SiS er derimot ikke på jakt etter ytelsesfantaster med den nye nordsiden sin, men sikter seg inn på produsenter av ferdigmaskiner og hvite bokser som først og fremst ønsker lavest mulig pris, samtidig som de kan bruke den siste teknologien som salgsargument.

Den foretrukne sørsiden til SiS649 eer SiS965, som har 2x PCIe x1, 4x STA-porter med RAID 1, 0+1 og JBOD, samt åtte USB 2.0-kanaler og 2 gode, gamle og parallelle IDE-kanaler.

Dette er derimot ikke SiS' første LGA775-brikkesett. SiS656 er det eneste brikkesettet for Intels nye LGA775-prosessorer med offisiell støtte for DDR2-667 og har såklart tokanals minne.

Les mer om SiS 649-brikkesett i pressemeldingen deres.

(Kilder: SiS)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen