Nytt kraftmonster fra HTC?

Mye er lekket om det nye operativsystemet Windows Phone 7 (WP7), blant annet at dette på ingen måte er en videreutvikling av Windows Mobile 6.5.3, men snarere et helt nytt brukergrensesnitt. Microsoft har allerede vist frem noen av de lovende mulighetene med for eksempel Office Hub, og funksjoner for e-post, hendelser og planlegger.
Men Microsoft har holdt sine kort tett til brystet når det gjelder hvilken mobilprodusent som blir først ute med å kjøre Windows Phone 7 på en av sine telefoner. Ryktene vil ha det til at det kan være HTC, og at den første WP7-telefonen har arbeidsnavnet Mondrian.

Og denne mobilen er ingen svekling. Ifølge Engadgetmobile.com skal HTC Mondrian etter sigende ha en Qualcomm Snapdragon-prosessor på hele 1,3 GHz, foruten en 4,3-tommers skjerm (WVGA) og støtte for turbo-3G. Ryktene stammer fra XDA-developers som har ”cracket” Windows Phone 7 ROM – en 100 megabyte stor fil der det altså refereres til HTC Mondrian –, men det anbefales å ta ryktene med en liten klype salt. Det er også uvisst hvorvidt toppbildet faktisk viser en generisk utgave av en WP7-mobil, eller om det skal forestille HTC Mondrian.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen