Nytt kombi-tilbud

IP-telefoni er på fremmarsj i Norge. One Call ønsker å være med på denne bølgen, og samtidig skaffe seg et forsprang til konkurrentene.

Priser fra 600 kroner og opptil 1500 kroner skal lokke folk til å bytte ut sin fasttelefon og mobil abonnement. Og dermed gjøre livet litt enklere for sine kunder. En regning for all telefonbruk vil nok friste mange.

Billigaktør med mange bein
One Call er allerede godt kjent i markedet gjennom sine mobilabonnement. Nå satser One Call på flere hester. Både IP-telefoni og bredbånd har i den senere tid blitt lansert. Noe som gjør One Call til en total leverandør av tele og datatjenester til privatpersoner.

One Call Freedom er et nytt abonnement for alle som har hjemmetelefon og minst ett mobilabonnement. Uten bindingstid og fastavgift kan kunden knytte sammen IP-basert fasttelefon og inntil fire mobiler, og få en regning på det hele. Hvis man ønsker å knytte flere mobiltelefoner til Freedom-abonnementet, økes rammen med 300 kroner pr telefon til en maksimal total på 1.500 kroner. Eventuell gjenstående saldo ved slutten av en måned blir automatisk overført til neste måned.

- "DinSide dokumenterte 25. november at One Call leverer billigst IP-telefoni. Nå lanserer vi Freedom og tilbyr lave IP- og mobilpriser i ett og samme abonnement”, sier Øistein Eriksen i One Call.

Prismessig er IP-telefoni et godt valg. Det er fullt mulig å spare inntil 40 prosent på å bytte til denne typen abonnement. Man har ikke tellerskritt å bekymre seg over når man ringer til fasttelefoner, og når man ønsker å ringe til mobiltelefoner koster det 98 øre per minutt. Og med en fast avgift på 148 kroner så kan dette bli et reelt alternativ for mange.

IP-telefoni er fremdeles nytt i Norge og ukjent for de fleste i landet. Mange bekymrer seg over samtalekvalitet, brukervennlighet og stabilitet på nettet. One Call hevder at dette ikke er et problem. Både lyd og stabilitet hevdes å være fullt på høyde med tradisjonelle telefoner. Å koble opp utstyret som kreves for å få muligheten til å ringe via Internet er enkelt i bruk og kan monteres av den enkelte uansett hvor lite teknisk kunnskap man har.

Gjennom flere typer pakketilbud tilbyr One Call tjenester som passer de fleste. Det er mulig å kombinere både mobil, bredbånd, og IP-telefoni som kunde hos dem. Eventuelt kan man velge de tjenestene som man har behov for. Her er One Call per i dag alene om å tilby IP-telefoni som en del av pakken.

For de som ønsker kontroll over regningene og vil å holde kontakten med omverdenen kan dette være en god ide. Men med en IP-telefon i huset blir det vanskelig å bortforklare at man ikke har ringt slekta på en stund.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen