Nytt kattedyr fra Apple?

Gjennom åtte år har Apple kommet med stadig nye kattedyr til brukerne. Helt eksakt er det deres operativsystem OS X som har fått navnene Cheeta, Tiger, Leopard og lignende.

Nå påstår ryktene at Apple straks er klare med en ny utgave kalt Snow Leopard.

Presenteres neste uke
Ifølge Engadget er det store muligheter for at denne neste versjonen av Apple sitt operativsystem vil bli offisielt presentert på Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) som avholdes i San Fransisco neste uke.

Kilder innen Apple har bekreftet overfor både Engadget og Ars Technica at dette vil bli en del av Steve Jobs sin innledningstale. Forhåpentlig sammen med presentasjonen av den neste utgaven av Iphone.

Mens Iphone forventes å komme i salg denne sommeren, så må applebrukere vente til januar 2009 med å få tak i den nyeeste versjonen av Mac OS X.


I 2007 kom Apple sitt siste operativsystem, Leopard. Nå er angivelig arvtakeren Snow Leopard straks klar.

Satser på ytelse og integrasjon
Om du venter på de store brukermessige nyhetene vil du derimot bli skuffet. Det forventes ikke at Apple denne gang vil satse på de store forandringene når det gjelder brukervennlighet.

Derimot skal de ifølge Engadget heller satse på bedre ytelse, mer stabilitet og bedre sikkerhet. I tillegg vil Apple trolig ha langt mer fokus på samhandling mellom sine maskiner og sine mobile enheter.

Om ryktene stemmer må vi vente til mandag med å få bekreftet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen