Nytt kameraslipp fra Nikon

2004 er sølv: 3200 (ovenfor) og 2200 (som ovenfor, men med 2200 i produktbetegnelsen og 2 megapiksler i stedet for 3) er to nye kameraer fra Nikon
Nikon selv sier at kameraene er for nybegynnere og erfarne brukere, men mange av funksjonene er spesielt rettet mot de som ikke har spesielt mye erfaring innen fotografi. Blant annet har kameraene en alarm som sier ifra dersom bildene du tok ble uskarpe, og en "komposisjonsassistent", som skal gjøre det lett for nybegynnere å komponere bilder.

Man har hele 15 scenevalg å boltre seg i, slik at det er mulig å fortelle kameraet litt om lysforholdene, for å sikre seg best mulig eksponering og blitz-bruk.

De nye kameraene bruker SD-minnekort, men har også 14,5 MB innebygget lagringsplass, slik at man ikke er avhengig av minnekort. I tillegg kan man kopiere bilder fra det interne minnet til og fra minnekkort, slik at man kan få bildene ut av kameraet ved hjelp av en kortleser.

Kameraene bruker AA-batterier (oppladbare eller alkaliske), og har fått ny strømbesparende teknologi, slik at man ifølge Nikon kan ta opp til 350 bilder på ett sett batterier.

Den eneste forskjellen mellom 2200 og 3200 er oppløsningen på bildebrikken: Førstnevnte bruker en 2 megapikselbrikke, og har en veiledende pris på kr 2195. Det andre kameraet har 3 megapiksler, og vil ligge på ca 3095 kroner. Kameraene skal være på plass hos forhandlerne i løpet av våren.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen