Nytt kamera fra Sony

α450 er beregnet på deg som skal ta steget opp fra første speilrefleksen og blir karakterisert som en allrounder.

Kameraet kommer med en Exmor CMOS-sensor på 14,2 effektive megapiksler, en BIONZ-prosessor og følsomhet opptil ISO 12800.

Utsnittet i søkeren dekker 95 prosent av bildeflaten, og søkeren skal ifølge Sony slippe jennom mye lys slik at det blir enkelt å komponere bilder. Med funksjonen Manual Focus Check Live View kan du forhåndsvise bilder i full oppløsning på den 6,7 cm store LCD-skjermen. Du kan velge mellom 7x og 14x forstørrelse på skjermen for å sjekke at fokuseringen er riktig.

Bildeprosessoren lar deg ta opptil fem bilder i sekundet. Velger du Speed Priority Mode, hvor autofokus og blender låses ved første eksponering, øker hastigheten til maksimum sju bilder per sekund. Den faktiske hastigheten påvirkes av lysforhold og minnekort.

Auto HDR-funksjonen er en ny funksjon som øker bildedynamikken fra det mørke til det lyse. To etterfølgende bilder tas med forskjellige eksponeringsinnstillinger, og kameraet setter de to bildene sammen til ett bilde for større dynamikk og mindre behov for etterarbeid i et bildebehandlingsprogram. I tillegg til å kjøre HDR-funksjonen automatisk er det mulig å gjøre en manuell innstilling på opptil 3EV-stopp i intervaller på 0,5EV.

Alle digitale speilreflekskameraer fra Sony kommer med optisk bildestabilisator i huset. Utvalget av optikk er nå 30 α-objektiver og to telekonvertere - i tillegg passer optikk fra Konica-Minolta med A-fatning.

Kameraet tar både Memory Stick PRO Duo og SD/SDHC-kort. α450 er tilgjengelig fra februar 2010, til en veiledende pris på kr 6 500,-.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen