Nytt kamera fra Samsung

Med den siste tids sprengkulde har mange av oss allerede bestilt årets ferietur, og mest trolig går turen til et sted der gradestokken viser et behagelig antall plussgrader. For å minnes en vellykket ferietur bruker mange av oss et kamera for å forevig turen. I ettertid kan spørsmålene dukke opp om hvor og når bildene du ser på ble tatt – en løsning er Samsungs nye kamera WB650.

Det kommende kameraet har nemlig innebygd GPS og kart, slik at du kan geotagge alle bildene fra ferien. Dermed kan du enkelt finne ut fra hvilken posisjon blinkskuddet av for eksempel det skjeve tårnet i Pisa ble tatt, ved hjelp av koordinater.

(Artikkelen fortsetter)


Andre spesifikasjoner
Foruten GPS og kart har også det nye WB650 kameraet ett objektiv som tilsvarer 24 millimeter vidvinkel og en 15 ganger optisk zoom fra Schneider-Kreuznach. Du har også mulighet for å manuelt stille inn blenderen og lukkertid, i tillegg til flere ulike ferdigprogrammer som for eksempel landskapsbilder og nærbilder.

WB605 er også utstyrt med videofunksjon, som gir deg mulighet å film med 720p HD-kvalitet. Filmene blir komprimert til h.264 formatet på minnekortet, slik at de tar mindre plass. Kameraet har en tre tommer stor OLED-skjerm, som blant annet er praktisk for utendørs bruk. Oppløsningen på modellen er 12 megaspiksler og den har optisk og digital bildestabilisering. WB650 kommer i butikken i mars og får en pris på 3 000 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen