Nytt kamera fra Canon

Før jul meldte Canon at de vill komme med en rekke nye kameraer i det nye året.

Nå innfrir de løftene.

Les også:
Dette blir stort i 2008
.
Kjempeslipp fra Olympus
.
Ny speilrefleks fra Sony
.

Nytt flaggskip
Canon slipper i dag nemlig en ny budskjettmodell, EOS 450D. Det digitale speilreflekskameraet kommer med 12 megapixler, LCD display på 3 tommer og den tradisjonelle DIGIC III billedprosessor som du også finner i de andre nyeste kameraene fra Canon.

Canon håper med dette å kombinere det beste fra sine tidligere profesjonelle modeller med komforten du finner i deres Powershot serie.


Profesjonelt kamera for alle
- EOS 450D bærer fruktene fra over 20 års investeringer vi har lagt inn i EOS. Dette kameraet viderefører Canons målsetning om å hente inn teknologi fra områder forebeholdt profesjonelle, og gi muligheten for et større publikum å ta den i bruk, sier Mogens Jensen, sjef for Canons forbrukeravdeling i Europa, ifølge pressemelding.

Dette kameraet skal altså kunne brukes av både profesjonelle og amatører i følge Canon. Ifølge ryktene vil Canon også komme med et nytt kamera på 16 megapiksler ment for den profesjonelle brukeren i løpet av året. Om og når dette kommer gjenstår å se.

Prisen for EOS 45D vil ikke bli for ille. Norske fotoentusiaster vil måtte betale 7190 kroner for selve kamerahuset. Med en 18-55mm linse stiger prisen til 8190,-.

Om kameraet er verdt pengene slik som Canon påstår gjenstår ennå å se.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen