Nytt HTC-konsept

Konsepttelefoner er det flust av for tiden. På bloggen NAK Phone Design ligger det flere spenstige konseptdesign, og sist av dem er et HTC-inspirert konsept. HTC HDD, eller HTC Dual er navnet på konseptet, og det dreier seg om en stor HTC-inspirert smarttelefon.

Spesifikasjonene er ikke det mest interessante med dette konseptet, selv om de i seg selv er både heftige og realistiske sett i forhold til hva som fins på markedet.

HTC HD Dual skal nemlig fungere som en smarttelefon med to samtidige operativsystemer. Ut fra spesifikasjonene som er lagt ut er det Android 2.2 og Windows Phone 7 som skal kjøre på telefonen.

Telefonen skal drives av en tokjernet Snapdragon-prosessor fra Qualcomm på 1,5 GHz. Sammen med denne skal HTC HDD ha 1 GB med arbeidsminne, like stor lagring for operativsystemet og 32 GB lagringsplass tilgjengelig for bruker.

Skjermen er på 4,8 tommer og basert på AMOLED-teknologi. Oppløsningen skal være på 800 x 480 piksler og den har flertrykkstøtte. Til sist kommer et kamera på 10 megapiksler med LED-blits, og et komplett utvalg av sensorer og trådløse tilkoblinger.

Les også:

(Kilde: softsailor.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen