Nytt håndfri-tilbehør fra Sony Ericsson

Bluetooth_Headset_HBH-610_sHBH-610
Samtaler med Bluetooth™-headset i støyende omgivelser skal visst nok bli enklere takket være lydkvaliteten i HBH-610. Det kombinerer siste versjon av Bluetooth 2.0 med automatisk volumjustering, digital ekkokansellering og støyreduksjon for stabile samtaleforhold og  høy lydkvalitet. Ny digital signalprosessering gjør at settet kan brukes med Bluetooth™-tilpassede enheter som PDAÂ’er og PCÂ’er – sÃ¥ høy lydkvalitet fra Bluetooth™ headset ikke lenger er begrenset til bruk med mobiltelefoner.  HBH-610 leverer opp til 6,5 timers samtaletid og opp til 13 dagers standby-tid. HBH-610 blir tilgjengelig i løpet av 3. kvartal 2005.

Bluetooth Car Handsfree HCB-700
Det nyeste av Sony Ericssons handsfree-sett for bil er utviklet for at føreren skal kunne håndtere samtaler uten å ta oppmerksomheten bort fra trafikken. En ny funksjon er Voice Digit Dialing. Dette supplerer tradisjonell stemmeoppringing og ringer et nummer automatisk når brukeren sier de aktuelle sifrene høyt.

Informasjons-displayet er plassert på dashboard-nivå så brukeren kan se hvem som ringer med et minimum av øyebevegelse. Det er ikke behov for å koble telefonen til settet når du går inn i bilen da telefonen kobler seg automatisk til HCB-700 når tenningsnøkkelen vris om.

HBH-700 blir tilgjengelig I løpet av 3. kvartal 2005.

Portable_Handsfree_HPS-60-gPortable Handsfree HPS-60
I en pressemelding beskriver Sony Ericsson dette settet slik: Dette sporty utseende handsfree-settet for nye Sony Ericsson-telefoner er så komfortabelt at det er lett å glemme at du har det på deg. Det er en ideell kompanjong i et aktivt, travelt liv. Den elegante og fleksible ørekroken passer godt rundt øret. HPS-60 kan brukes med Sony Ericsson K750i, S600i, Z520i og Walkman-telefonen W800.

HPS-60 blir tilgjengelig I løpet av 2. kvartal 2005.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen