Nytt grensesnitt til din Windows-mobil

Den nye versjonen av SPB Mobile Shell gir telefonen din et helt nytt menysystem. Den nyttiggjør seg også 3D-maskinvare og bevegelsessensorer, dersom dette finnes i mobiltelefonen (finnes i de fleste nyere Windows-mobiler).

Enklere
SPB gjør mobiltelefoner med Windows Mobile mer fingervennlige og reduserer behovet for å bruke skjermpenn. Det gjør telefonen enklere å bruke, samtidig som det ser stilig ut. Her er en såkalt karusell-meny, der vi kan bla gjennom ulike ”forsider”. Hver av disse forsidene har ulike funksjoner, og kan tilpasses ved hjelp av Widgets.

Blant nyhetene er en bedre integrering av sosiale nettverk som Facebook.

Pris
Vi har funnet en video på Youtube (under) som viser hvordan den nye versjonen av SPB Mobile Shell ser ut. Vil du prøve den selv, finnes det en prøveversjon som kan brukes gratis i 14 dager. Har du SPB Mobile Shell 3.0 kan du oppgradere gratis (det er ikke gratis oppgradering av versjonen som finnes som panel til Sony Ericsson Xperia X1). Programvaren virker på Windows Mobile versjon 5.0 eller nyere. Den skal også virke med Windows Mobile 6.5, som lanseres om en uke.

Ønsker du å kjøpe SPB Mobile Shell 3.5 kan du laste det ned her. Prisen er 29,9 dollar.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen