Nytt Freespeak sett

Jabras siste bidrag til det stadig ekspanderende Blåtann-markedet er laget med et ergonomisk design som skal sørge for at headsettet skal være behagelig å bære, samtidig som det ikke skal se klumpete og stort ut, slik som er tilfelle med mange andre løsninger på markedet.

En sak som er verdt å bite seg merke i når man ser på Jabras headsett, er at det er utformet slik at mesteparten av headsettet ligger bak øret, i motsetning til alle andre headsett på markedet, som ligger på utsiden. Dette gjør at Freespeak 250 framstår mer diskre, og vil antakelig føles mer naturlig å bære, som følge av at vekten vil ligge mer inntil hodet enn det som er tilfelle hos konkurrentene.

Vekten på headsettet er 23 gram, noe som er gjennomsnittlig i forhold til de andre produktene på markedet. Mens Freespeak BT200 hadde en taletid på knappe tre timer og 100 timers standbytid, har den nye versjonen blitt kraftig oppgradert. Hele 8 timers taletid og 240 timers standby kan Freespeak 250 skilte med. Like mye som Logitech MBH og Plantronics M3000, med andre ord.

Hvis man av en eller annen grunn skulle ha lyst å bruke et Blåtann-headsett, men ikke har Blåtann på telefonen, vil det være mulig å kjøpe en adapter med kabel som kan brukes for å koble headsettet sammen med telefonen, og bruke det som en ledningsbasert håndfri. Dette krever at telefonen har 2,5mm uttak.

Freespeak BT200 koster rundt tusenlappen, og vi regner med at oppfølgeren kommer til å koste noenlunde det samme. Headsettet blir levert med en praktisk klips som kan brukes til å feste det på beltet når det ikke er i bruk.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen