Nytt fra Sony Ericsson neste måned

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Sony Ericsson Idou.

Sony Ericsson kommer til å lansere nye modeller 28. mai, skriver Mobil.se. Samtidig skal de atter vise frem den kommende modellen Idou, som første gang ble vist frem under Mobile World Congress i februar.

– Pressekonferansen handler om Idou - hva mer som kommer til å presenteres kan jeg ikke gå inn på i detalj, men det handler om Entertainment Unlimited, sier Gustaf Brusewitz i Sony Ericsson til Mobil.se.

I samme serie som Idou

Sony Ericsson-sjef Hideki Komiyama skal ifølge nettstedet ha lovet at en av de nye mobilene vil være i samme serie som Idou. Dermed er det slett ikke usannsynlig at vi får se nok en Symbian-basert telefon fra selskapet.

Symbian OS

Idou er en trykkskjermbasert telefon med 12 megapikslers kamera. Den har tungt fokus på underholdning, og som en del av Entertainment Unlimited-serien kjører den Symbian OS. Selv om det er Symbian under panseret og de første bildene av Idou viser et menysytem som ligner en del på S60 5th edition, som du finner i Nokia 5800, er det slett ikke sikkert at likhetene blir for store.

Les mer om Idou »

Sony Ericsson kan nemlig videreutvikle og tilpasse menysystemet som de vil, og det kan tenkes at telefonen blir mer som tidligere Sony Ericsson-telefoner enn Nokia-telefoner i bruk. Flere detaljer ventes å komme 28. mai.

(Kilde: mobil.se)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen