Nytt fra Casio: QV-R51

Casio QV-R51 har mengder av high-tech elektronikk pakket inn i en liten metallkropp
Den store skjermen dominerer baksiden av kameraet.
Casio lanserte i dag QV-R51, et snertent lite kamera med stort innhold. Det første man legger merke til når en holder kameraet i hånden er hvor stor LCD-skjermen bakpå er – det vesle kameraet har en skjerm på hele 2 tommer bygget inn – langt større enn de fleste konkurrentene.

Det er, i alle fall på papiret, ikke noe galt med optikken i kameraet heller. Den 3x optiske linsen er eget lyssterk (f/2.8 på full vidvinkel, f/4.9 på tele), og leverer lyset til en 5 megapiksel minnebrikke – noe som er nok for de aller fleste.

I tillegg har Casio fått med seg at vi ikke liker trege kameraer. De har tatt dette til etterretning, og installerte like godt en turbo i kameraet: Fra man slår den vesle maskinen på går det bare ett sekund til du kan ta første bilde. Forsinkelsen fra man trykker på utløseren til bildet blir tatt (shutter lag) er ifølge Casio nede i 0,01 sekund.

Videre har Casio forbedret batterilevetiden (du skal nå kunne ta 900 bilder på ett sett AA-batterier), og 21 forhåndsinnstilte lys-innstillinger, slik at man enkelt kan hjelpe kameraets lysmåler på rett vei i vanskelige lysforhold.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen