Nytt design fra Samsung

Mens markedet ønsker seg mindre og mindre mobiltelefoner, strever produsentene med å få presset inn stadig større skjermer og stadig mer avansert teknologi i de samme enhetene. En av løsningene har vært å designe telefoner i det såkalte kamskjells-formatet, men stadig flere produsenter har nå også fått øynene opp for å designe telefoner med uttrekkbare tastaturer.

Siemens var de første i år til å satse på dette designet når de utviklet SL55, som regnes for en av de minste og lekreste telefonene på det norske markedet i dag. Nå har det amerikanske reguleringsorganet FCC offentliggjort detaljer rundt en telefon fra Samsung med nøyaktig den samme formfaktoren.

SGH-D410 vil være en GSM-basert versjon av en tidligere lansert mobiltelefon selskapet hittil har reservert for det koranske markedet, og vil kunne brukes både her i Europa og i det amerikanske GSM1900-nettverket.

Som vanlig har Samsung utstyrt den nye modellen med en bunnsolid TFD-skjerm, denne gang med en oppløsning på 176x220 piksler og 262,000-fargers fargedybde. Den burde dermed være en god kompanjong til det integrerte kameraet i telefonen, som tar bilder i en oppløsning på 640x480 piksler.

Siden Samsung enda ikke har kommet med en offisiell lansering av D410, vet vi enda svært lite om enhetens fulle spesifikasjoner og hvilket prisnivå den vil ligge på ved lansering. Det er også uklart når den nye enheten vil sendes ut på markedet og på hvilke kontinenter den vil selges.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen