Nytt Bluetooth-tilbehør fra Sony Ericsson


Minstemann
HBH-IV835 er det minste av de tre og er så lett at du ikke trenger en bøyle rundt øret for at det skal sitte godt.

Håndfrisettet veier bare 10 gram men imponerer allikevel med automatisk volumjustering og støtte for Bluetooth 2.0. I tillegg har den en taletid på 3,5 timer og en standbytid på inntil 160 timer.

Den usynlige
HBH-GV435 har ingen synlig mikrofon og gjemmer seg inni og bak øret, noe som gjør at de rundt deg ikke merker at du har det på.

Det er ifølge pressemeldingen fra selskapet det mest behagelige håndfrisettet de hittil har lansert. Det skal ikke være noe problem å ha på håndfrisettet en hel dag.

Batteritiden er inntil hele 300 timers standby og 8 timers taletid.

Klassikeren
HBH-PV705 er et standard håndfrisett til en billig penge. Det er også av de letteste med sine 14 gram.

Med en taletid på 12 timer og en standbytid på 300 timer så skulle det holde til en lang biltur eller arbeidsdag. Håndfrisettet er konstruert slik at du kan snakke med folk rundt deg uten å måtte ta det på og av.

For bilen eller kontoret
For deg som bruker telefonen i bilen men som ikke vil ha en plugg i øret så har Sony Ericsson lansert HCB-100. Det er en høyttaler med innebygd mikrofon som du fester på solskjermen i bilen.

Høyttaleren har mulighet for å brukes med inntil 5 forskjellige telefoner samtidig. HCB-100 kan skilte med 600 timers standbytid og 20 timers taletid. En billader følger også med i pakken slik at du kan fortsette å snakke enda mer, når batteriet tar kvelden.

Løsningen kan også brukes som høytalerløsning på kontoret, dersom du trenger det.

HCB-100 og HBH-IV835 vil være tilgjengelig i andre kvartal, mens HBH-GV435 og HBH-PV705 vil være i salg fra tredje kvartal 2006.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen