Nytt billigmerke fra Gigabyte

Gigabyte vil gjerne gå samme veien som ASUS har gjort med ASRock - og lansere et billigmerke uten å trekke morselskapets merkevare ned i søla. Defor lanserte de merkevaren Gigatrend for noen knappe måneder siden, uten å tenke på at navnet Gigatrend (dot com) allerede var opptatt, av en produsent av backup-programvare.

Derfor sier Gigabyte nå at billigkortene nå istedenfor vil komme med det ikke like opptatte merkenavnet Axper. Men målet er det samme:

Å lage billige, men gode hovedkort basert på den samme teknologien som finnes i Gigabyte sine ellers dyrere og mer eksklusive hovedkort.

Dersom alt går etter planen denne gangen, vil Axper-hovedkortene komme på markedet i Asia i midten av mai, mens Europa må vente på tur og får ikke Axper-kort før måneden etter - i midten av juni.

I følge DigiTimes forventer Gigabyte at Axper-merket vil stå for rundt fem prosent av omsetningen deres i 2004, og kortene skal visstnok ikke konkurrere direkte med ASUS sitt ASRock-merke heller. Selv om det er vanskelig å se for at seg to produkter med omtrent samme teknologi, kvalitet og utsalgspris ikke skal være konkurrenter.

Mer informasjon om Axper-produkter vil etter alle solemerker dukke opp her om kort tid.

(Kilde: DigiTimes)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen