Nytt billigabonnement fra Djuice

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Telenors underavdeling Djuice lanserte i dag et nytt abonnement som skal konkurrere i lavprismarkedet. Det nye tilbudet har fått navnet Simply, og Djuice mener selv at dette er et "enkelt, tydelig og billig mobilabonnement".

Det er ingen bindingstid, innmeldingsavgift eller månedsavgift på det nye abonnementet. Prisene på bruk er også rimelig lave, og det koster 40 øre for SMS, 40 øre per minutt og 40 øre i oppstartsavgift. SMS til andre Djuice-kunder er kostnadsfritt.

Det med liten skrift

Selv om det teknisk sett ikke er månedsavgift har abonnementet en minimumsfakurering på 49 kroner i måneden. Det betyr at du vil få en regning på minst 49 kroner hver måned, selv om du har et forbruk som er lavere enn dette. Skulle du i tillegg velge å motta regningene dine i posten kommer det et gebyr på 35 kroner i tillegg. Med Efaktura slipper du dette gebyret.

Abonnementet kan videre ikke kombineres med Telenor Fri Familie. Du bør ellers håpe på at du ikke får behov for å ringe kundeservice. Dette koster nemlig fem kroner i minuttet, i tillegg til en oppstartsavgift på 59 øre.

Administreres på nett

Det er uansett lagt opp til at Simply skal administreres over internett. Både opprettelse av abonnementet og administrering av for eksempel tilleggstjenester gjøres på Djuices nettsider.

Abonnementet har for øvrig en MMS-pris på 1,99 kroner per stykk, mens datatrafikk koster 5 kroner pr MB.

Alt i alt ser det ut til at det nye Djuice-tilbudet er et godt tilbud til deg som først og fremst ringer og sender meldinger, og som bruker internett på mobilen minimalt.

Abonnementet er tilgjengelig på djuice.no i dag.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen