Nytt bilde av P5i

Det har ikke akkurat manglet på bilder og informasjon rundt det som skal være neste oppfølger i Sony Ericssons P-serie. Telefonen som er kjent som P5i og "Paris", har sirkulert nettet den siste uken, og nå har det dukket opp enda flere bilder og spesifikasjoner av den nye toppmodellen.

Fyldig spesifikasjonsliste

(Foto: Se-world.info)
(Foto: Se-world.info)

Så langt har det kommet frem at "Paris" skal ha GPS, 3G, Wi-fi og et fem megapikslers kamera. I tillegg skal Google Maps og Opera 9.5 være forhåndsinstallert. Menyene skal ha Symbian i bunn og bruke siste versjon av UIQ, som skal være langt mer brukervennligere enn tidligere utgave av dette menysystemet.

Det nye bildet kan tyde på at "Paris" kommer til å bli en ganske liten smarttelefon, langt mindre enn mange av de andre telefonene i P-serien. Tykkelsen skal være på mellom 1,6 og 1,7 cm, og det skal romme en øvre del med trykksjerm og piltast, mens du kan dra frem et komplett qwerty-tastatur dersom du skulle trenge det.

– Få det overstått

Selv om det virker som det fortsatt er en stund til Sony Ericsson har tenkt å lansere telefonen, begynner flere nettsteder nå å gi klar beskjed om at telefonen er så godt som lansert. Engadget skriver at antallet bilder og kjente fakta nå gjør det lite trolig at "Paris" ikke er ekte vare, og ber Sony Ericsson bare få lanseringen overstått.

Når P5i "Paris" blir lansert og når den kommer i butikkene er det fortsatt ingen indikasjoner på.

(Kilder: The Unofficial Sony Ericsson Blog, Se-world.info, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen