Nytt abonnement for storbrukere

Ringer du mye? Det nye mobilabonnementet Killbill Mobil fastpris kommer med pristak, hvilket betyr at du både sender så mange meldinger du vil og ringer så mye du vil uten at regningen overstiger det forhåndsbetalte beløpet.

Det er det lille lavprisselskapet Nutel, heretter kalt Kill Bill Nutel, som med dette lanserer det som skal være landets første mobilabonnement med pristak på samtaler til mobil, fastnett, bredbåndstelefoner og SMS og MMS.

Testsolgt i kort periode

– Vi har testsolgt abonnementet under et midlertidig navn et par ukers tid, og responsen har vært svært god. Nå er vi klare for fullskalalansering under nytt navn, forteller salgs- og markedsdirektør Siri Wormdahl i Kill Bill Nutel til Mobilen.no.

Hemmeligheten bak tilbudet, som ved første øyekast kan synes for godt til å være sant, er at abonnementet er delvis reklamefinansiert. Dette innebærer at kundene godtar å motta reklame i form av SMS, MMS eller talemeldinger.

– Det er viktig å understreke at vi aldri vil bryte inn i telefonsamtaler med reklamebudskap. Tvert om er vi opptatt av at reklamen skal være skånsom og ikke irritere brukerne, fortsetter Wormdahl, vel vitende om at det for en del år siden fantes et lignende tilbud på hjemmetelefonen som nettopp avbrøt de samtalende med reklame.

Datatrafikk og utlandspriser

Den løsningen ble dårlig mottatt, og tilbudet forsvant raskt fra markedet. For Kill Bill Nutel er det viktig å fremstå som smartere enn aktørene var den gang.

– Forestill deg at du ringer til meg, men at du istedenfor en ringetone får høre et reklamebudskap. Det er klart denne reklamesnutten må være kort, for oppfattes den som et forsinkende element så blir den til irritasjon – og det går ikke, mener Wormdahl.

I tillegg til reklameinntektene vil mobilselskapet tjene penger på forhåndsbetalingen fra kundene (du kan velge mellom 1700 kroner for tre måneder eller 6800 for et helt år), samt på tjenester som datatrafikk, videosamtaler og utenlandssamtaler som ikke inkluderes i fri-bruk-delen av abonnementet.

Wormdahl håper tilbudet skal appellere til storbrukere av alle slag, og ikke minst til kontantkortkunder som i dag ikke får benyttet seg av vanlige mobilabonnementer.

– Vi mener dette er et tilbud til alle som har en mobilregning på 500 kroner eller mer i måneden, avslutter Siri Wormdahl.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen