Nytt iWatch-konsept er griselekkert
Teknofil
(Bilde: Todd Hamilton)

Nytt iWatch-konsept er griselekkert

Som en kombinasjon av iPhone og et lekkert smartarmbånd.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ingen vet hvordan Apples smartklokke vil se ut, men vi er i hvert fall ganske sikre på at den er på vei. I mellomtiden må vi nøye oss med konsepttegninger fra kløktige designere rundt om i verden, og bidraget fra den amerikanske artisten Todd Hamilton er nok et av de lekreste vi har sett. 

Armbånd eller klokke?

Foto: Todd Hamilton

Akkurat som det Fuelband-aktige iWatch-konseptet vi så i fjor høst, har Hamilton tatt et par skritt vekk fra den tradisjonelle klokkedesignen. I stedet ser han for seg at Apple vil lage en klokke som ser mer ut som et armbånd, men med en buet berøringsfølsom skjerm på overflaten. 

I motsetning til flere andre design tror Hamilton den beste måten å få grensesnittet til å virke naturlig på klokken, er å vise menyelementer vertikalt på båndet, i stedet for horisontalt, slik Razers smartarmbånd har gjort det

Menyene vil ellers funke på ganske lik måte som på iPhone, med en hjemknapp på venstresiden, volumstyring på høyresiden, og sveiping mellom appene på en slags hovedmeny. 

Kommer trolig i år

Tidligere denne måneden rapporterte vi at Corning, selskapet bak de populære Gorilla-glassene som finnes i drøssevis av populære mobiltelefoner, angivelig jobber sammen med Apple for å lage bøyelige skjermer. Apple-sjefen har også tidligere hintet til at vi vil få se en ny produktkategori fra dem i år, noe de fleste regner med vil bety en smartklokke. 

Ryktebørsen går varm for tiden: 
— iPhone 6 kommer i to størrelser »

(Kilde: Pocket Lint)

(Bilde: Todd Hamilton)
(Bilde: Todd Hamilton)
(Bilde: Todd Hamilton)
(Bilde: Todd Hamilton)
(Bilde: Todd Hamilton)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen