Ingen vet hvordan iOS 7 vil se ut, men mange har laget konseptforslag. Her er et fra franske IphoneSoft.
Teknofil
Ingen vet hvordan iOS 7 vil se ut, men mange har laget konseptforslag. Her er et fra franske IphoneSoft. (Bilde: Montasje: Apple, IphoneSoft)

Nytt iPhone-OS kommer sannsynligvis 10. juni

iOS 7 kan være den største nyheten fra Apples utviklerkonferanse.

Etter at Apple i fjor høst sparket iOS-sjefen og ga designsjef Jony Ive ansvaret, har mange hatt store forventninger til iOS 7 – den neste store oppdateringen av operativsystemet som brukes på iPad og iPhone.

Mye tyder nå på at iOS 7 kommer til å bli lansert den 10. juni. Apple har nemlig sendt ut en invitasjon til Worldwide Developers Conference (WWDC), som skal foregå i San Francisco denne datoen.

Konferansen er rettet mot utviklere som lager apper for OS X for Mac og iOS for iPad og iPhone, og mange i bransjen er rimelig sikre på at iOS 7 blir lansert nettopp her. Dette vil isåfall være den første iOS-versjonen som er laget etter at Jony Ive overtok roret.

Apple skal ha hentet inn eksperter fra teamet som jobber med OS X 10.9 for å få fortgang i utviklingen av iOS 7, og ifølge The Wall Street Journal jobber Ive med en enklere design. Ive er kjent for å like en minimalistisk design, og står bak designen til blant annet iPhone, iPad, MacBook Pro og iMac. Vårt søsternettsted Amobil.no har skrevet om hvordan iOS 7 kan bli fullstendig redesignet.

Les også: Apple betaler ut 100 milliarder dollar til aksjonærene

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen