Nytt fra Sony på gang?
(Bilde: Montasje: Akam.no, Sony, iStockphoto)

Nytt fra Sony på gang?

Iallfall om man skal tro ryktene.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I kjølvannet av fotomessen CP+ har det vært en rekke rykter om nye kameramodeller som snart vil se dagens lys. På mandag skrev vi om ryktene om et Canon 70D, og i forrige uke var det et Pentax-kamera som langt på vei ble bekreftet fra produsenten selv. Denne gangen er det nye Sony-modeller som visstnok står for tur.

Les også: TEST: Sony NEX-6

I følge fotonettstedet SonyAlphaRumors.com er det to nye systemkameraer og tre nye objektiver til Sonys A-fatning som snart vil bli lansert. Ryktet tilsier at det snart vil bli lansert et Sony A-kamera med navnet A58, noe som tilsier at Sony vil hoppe over den forventede modellen A38. Dette kameraet vil mest sannsynlig få en oppløsning på rundt 20 megapiklser, og noe særlig mer enn dette er foreløpig ikke kjent.

Dette skal i følge fotonettstedet SonyAlphaRumors.com være Sonys nye NEX-modell.
Dette skal i følge fotonettstedet SonyAlphaRumors.com være Sonys nye NEX-modell.Foto: SonyAlphaRumors.com

I tillegg vil Sony, i følge ryktene, lansere et nytt systemkamera i sin speilløse NEX-serie. Her er SonyAlphaRumors.com relativt sikre i sin sak, og har i tillegg publisert et bilde som visstnok skal være en prototype av kameraet. Kameraet skal være Sony NEX-3N, og skal være relativt lik modellen Sony NEX-F3 som ble lansert i mai 2012.

Les også: TEST: Sony NEX-5r

De tre objektivene som skal være på vei er et Zeiss 50mm 1.4, i tillegg til et 18-55mm II normalobjektiv og 70-400G F4.5-5.5II teleobjektiv. Sistnevnte er nevnt i en firmwareoppdatering for Sony-modellen A99. Kameraet skal ha fått en objektivprofil for akkurat dette objektivet, noe som bidrar til å styrke ryktet om objektivet.

Vi i Akam er som regel veldig forsiktige med å gjengi rykter, for ofte er det andre ting som blir lansert enn hva ryktet tilsier. Denne gangen fremstår imidlertid ryktene som ganske troverdige, men ingenting er hamret i stein før produktene er lansert. I mellomtiden får vi smøre oss med tålmodighet, den som venter får se.

Les også: Sony forbedrer ytelsen til en rekke systemkameraer

Kilde: www.sonyalpharumors.com

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen