Nyskapende skrivere fra HP

Skriverbransjen har i lang tid vært preget av en noe statisk utvikling hvor skriverens funksjon ikke har endret seg nevneverdig. Dette vil HP gjøre noe med og lanserer flere nyheter som virkelig viser hva printerbransjen vil ha å by på i fremtiden.

Spesielt interessant er Photosmart Estation (avbildet over) som fortsetter HPs satsing på alt-i-ett printer med skanner og internettilkobling. Det spesielle er at den har et kontrollpanel i form av en 7-tommers touchscreen. I tillegg til at denne skjermen skal brukes til å gjøre operasjoner tilknyttet printeren, kan den tas av og brukes som en tablet. Den innehar operativsystemet Andriod og Yahoo har fått jobben med å utvikle applikasjoner. Tableten er hovedsakelig er ment for bruk i forbindelse med utskrift og ikke som en konkurrent til Ipad, selv om den skal kunne benyttes til nettsurfing, lesing av epost og musikkavspilling.

Det vil og være relevant å nevne Envy 100 som ved første øyekast kan minne om en gammel VCR-spiller. Til technologizer.com sier Helwett Packard at målet var å lage en enkel skriver som ser bra ut og fungerer over alt i hjemmet. Dette blir sentralt da det hevdes at flere forbrukere ikke lenger har et avgrenset hjemmekontor.

Disse nyvinningene innebærer også driverløs skriving som muliggjør utskrift direkte fra telefoner, tablet-PC-er og andre enheter som kan sende e-postvedlegg. Med denne teknologien vil man også kunne gjøre direkte utskrifter fra internett. Eksempelvis har det blitt laget en egen applikasjon som man kan skrive ut Google Docs dokumenter med.

(Kilde: HP, PC World, Technologizer)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen