Nyinnspilling av kannibalmassakre

Den originale "Cannibal Holocaust" fra 1980, regissert av den italienske Ruggero Deodato, er forbudt i flere land på grunn av det groteske innholdet. I Norge er det derimot tillatt å se den uklippede versjonen, så lenge man er 18 år (den var bannlyst frem til 2005), hvis ikke kan man bare reise over grensen til Sverige, for der er nemlig filmen tillatt for alle over 15 år.

Mockumentary

Filmen handler om en professor som reiser til Sør-Amerika for å finne ut hva som har skjedd med et filmcrew som forsvant under innspillingen av en dokumentar om kannibalstammer. Etterhvert finner han, sammen med diverse kroppsdeler, flere ruller film som avslører de mest grusomme ting.

Filmen er skutt som en dokumentar, og regissør Deodato ble fengslet for en kort stund etter den italienske premieren, før han beviste at ingen av skuespillerne ble skadet.

Flere prosjekter

Partnere i Relevant Entertainment Michael Menchel og Steve Whitney kommer til å produsere dette prosjektet som blir finansiert av co-produsentene Keith Previte fra Scorched Earth Entertainment og Catherine Williams. Ansvarlige produsenter er Paul Mason, Jordan Rush og Larry Joackim.

Whitney, som brukte et halvt år på å skaffe rettighetene til filmen, teamet tidligere opp med Previte for å gjøre remaken av "The Amityville Horror". Whitney og Previte har også produsert "Borderland" for Lionsgate.

Relevant Entertainment produserer for tiden "A Haunting in Connecticut" for Gold Circle/Lionsgate, samtidig som de utvikler "Tortoise and Hippo" for Walden Media og "Pledged" for Paramount.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen