Nyhetsredaktør søkes

 

Overklokking.no er Norges største webside i sitt slag med over 40000 unike brukere pr. måned. Vårt forum er et av de aller største datarelaterte forumene i Norden.

Vi søker etter en person som daglig kan skrive om relevante nyheter fra inn- og utland. Dette vil kreve rundt regnet 1 time per dag (så fremt det er noen nyheter å skrive om). Nyhetene skal samles inn på grunnlag av tips, mailinglister og egen innsats, evt. oversettes og renskrives. Vi ønsker ikke å legge ut en haug med linker til andre siters artikler, men satser i stedet på samme løsning som Hardware.no kjører i dag.

Den personen som får jobben har gode norskkunnskaper (herunder god grammatikk, formuleringsevne, variert språk og god språklig struktur generelt). Vedkommende må takle en selvstendig arbeidssituasjon, være villig til å sette av minst 30 minutter til 1 time pr. dag samt ta på seg oppgaven for minst 6 måneder fram i tid.

Nyhetene skal skrives i Macromedia Dreamweaver eller tilsvarende editor. Deretter skal kildekoden lastes inn i et publiseringssystem for så å bli publisert på et gitt tidspunkt.

Til å begynne med vil vi gi opplæring og "overvåke" publiseringen av nyhetene. Etter en viss opplæringsperiode vil vår nyhetsredaktør få det hele og fulle ansvar for publisering av nyheter. Det er selvfølgelig også interessant for oss at den personen vi velger tar på seg "vanlige" oppgaver, i form av testing av utstyr mv.

Vi vil ikke tilby noen form for lønn under opplæringsperioden, men vil på sikt tilby en fast månedslønn tilpasset aktivitetsnivået.

Vi oppfordrer selvfølgelig alle til å søke, men vi ber om at useriøse henvendelser ikke sendes inn.

Søknad med en kort presentasjon av deg selv kan sendes til ledelsen i Overklokking.no. Skriv en nyhet på bakgrunn av følgende case:

"Intel lanserer Pentium 5. Det er ingen låsning av multiplier, den avgir 60W varme, kjører på 800 MHz FSB, og har 1024 kB L2-cache."

Tilleggsinfo og sidekommentarer samt oppfinnsomhet mottas med takk. Litt velbalansert humor er ikke noen negativ ting, men vi legger i første rekke vekt på språkføring, saklighet og grammatikk.

Vi ser fram til å høre fra deg!

PS: Dersom du er bruker av forumet vårt, vennligst oppgi ditt nick.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen