Nyhetsredaktør søkes

 

Vi søker etter en person som daglig kan skrive om relevante nyheter fra inn- og utland. Nyhetene skal samles inn på grunnlag av tips, mailinglister og egen innsats, (evt. oversettes og renskrives). Vi ønsker primært sett ikke å legge ut en haug med linker til andre siters artikler og tester, men satser i stedet på samme løsning som Hardware.no kjører i dag.

Den personen som får jobben har gode norskkunnskaper (god grammatikk, formuleringsevne, variert språk og god språklig struktur generelt). Vedkommende må takle en selvstendig arbeidssituasjon, være villig til å sette av minst 30 minutter til 1 time, helst daglig, samt ta på seg oppgaven for minst 6 måneder fram i tid.

Litt om arbeidsmetodikk:
Nyhetene kan skrives i Macromedia Dreamweaver eller tilsvarende editor. Deretter lastes kildekoden inn i et publiseringssystem for så å bli publisert på et gitt tidspunkt.

Til å begynne med vil vi gi opplæring og "overvåke" publiseringen av nyhetene. Etter en viss opplæringsperiode vil vår nyhetsredaktør få det hele og fulle ansvar for publisering av nyheter. Det er selvfølgelig også interessant for oss at den personen vi velger tar på seg "vanlige" oppgaver, i form av testing av utstyr mv.

Arbeidet vil bli honorert etter de til enhver tid gjeldende satser.

Vi oppfordrer selvfølgelig alle til å søke, men vi ber om at useriøse henvendelser ikke sendes inn.

Søknad med en kort presentasjon av deg selv kan sendes til ledelsen i Overklokking.no. Skriv gjerne en nyhet på bakgrunn av en eller flere av følgende "nyheter":

"AMD lanserer neste generasjon prosessorer."

"Nytt rekordforsøk fra ocgurus.co.uk resulterte i tidenes beste overklokkingsresultat."

Tilleggsinfo og sidekommentarer samt oppfinnsomhet er egenskaper en nyhetsredaktør gjerne har. Litt velbalansert humor er ikke noen negativ ting, men vi legger i første rekke vekt på språkføring, saklighet og grammatikk. Videre vil vi vektlegge kjennskap og interesse for det som rører seg i markedet.

Vi ser fram til å høre fra deg!

PS: Dersom du er bruker av forumet vårt, vennligst oppgi ditt nick.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen