Nyhetsjag på Iphone

I disse dager er det ikke mye fokus på webapplikasjonene til Iphone. Markedet for tredjeparts programvare har tross alt eksplodert det siste halvåret. Nå har jo også Apple omfavnet dette markedet, og planlegger å selge nye Iphone-programmer i løpet av juni.

Allikevel kommer det stadig nye webapplikasjoner til den populære mobilen til Apple. Siste ut er nyhetsapplikasjonen til Associated Press.

Velg egne nyheter
Denne applikasjonen heter Mobile News Network og gir målrettede nyheter til brukeren. For øyeblikket ser det ut til at fokuset er på amerikanske nyhetskilder, men det er uansett et enormt utvalg nyheter som vises frem.

AP Mobile News Network samler nyheter fra mer enn 100 nyhetskilder og tilbyr både tekst, bilder og multimedieinnhold, skriver Cnet News. Brukerne kan selv spesialtilpasse resultatene og søke seg rundt i de mange nyhetene i AP-nettverket.

Du kan besøke AP Mobile News Network ved å gå til www.apnews.com med Safari-nettleseren på Iphone. Det er meningen at tjenesten også skal komme til andre smartmobiler etter hvert.

Kjenner igjen håndskrift
Versjon 2.0 av programvaren til Iphone, som kommer i juni, skal også få en ny funksjon for skriftgjenkjenning. Dette kan være til glede for alle de som ikke synes det er bare enkelt å bruke det innebygd skjermtastaturet på telefonen.

For øyeblikket ser det imidlertid ut til at det bare er kinesisk skriftgjenkjenning som støttes, skriver Apple Insider. Det viser i hvert fall den siste betaversjonen av programvaren. Når slik gjenkjenning støttes er det vel uansett ikke noe særlig vanskeligere å lage skriftgjenkjennelse for flere språk.Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen