Nyheter fra TerraTecProducer PHASE 24 FireWire
Producer PHASE 24 FireWire er en eksern lydløsning for de "halvproffe", som inkluderer to balanserte analoge inn/ut-ganger, digital- og MIDI-tilkoplinger samt FireWire. Boksen skal ifølge produsenten passe fint for bærbare maskiner.

Løsningen har et signal/støy-forhold på 109 dB for de analoge inngangene og 111 dB for de analoge utgangene.

Med i pakken får man programmene "Traktor DJ" og Steinbergs "WaveLab Lite", som tilbyr opptak i full 24-bit/192 kHz kvalitet.

Veiledende pris er 249 Euro (ca 2000 NOK) og produktet skal ifølge TerraTec bli tilgjengelig i butikkene umiddelbart.

HomeArena MX 5.1
HomeArena MX 5.1 er et 5.1 høyttalersystem, med to 2,5" fronthøyttalere, to 2,5" bakhøyttalere, en 2,5" senterhøyttaler og en 4" subwoofer. Total effekt er 37 Watt (RMS).

Prisen er satt til 80 Euro (ca 660 NOK) og produktet skal være på markedet mot slutten av oktober.

HomeArena MX 2.1
HomeArena MX 2.1 er identisk utstyrt som storebror MX 5.1, men mangler de to bakhøyttalerne samt senterhøyttaleren. Total effekt er 22W (RMS).

Settet er priset til 40 Euro (ca 330 NOK) og skal i likhet med MX 5.1 bli tilgjengelig mot slutten av denne måneden.

Cinergy T²
Cinergy T² er en portabel mottaker for digital-TV over det digitale bakkenettet (DVB-T). Slike signaler er ifølge Digi.no foreløpig helt i oppstartsfasen her til lands, men både NRK og TV2 har for tiden prøvesendinger av slike signaler fra Tryvann. Dermed kan en rekke personer i østlandsområdet ta inn NRK og TV2 digitalt via luften.

Det kan derimot være smart å vente med å anskaffe en slik mottager, inntil TV-kanalene har bestemt seg for krypteringsmetoder. Foreløpig er signalene åpne for hvem som helst, men det er usikkert hvor lenge det vil vare.

I så måte kan Cinergy T² være litt forut for sin tid her til lands, men den kan være et morsomt "leketøy" for de som ønsker å teste ut teknologien på et tidlig tidspunkt.

Cinergy T² koples til USB 2.0-porten, kommer med fjernkontroll og programmene Ulead MovieFactory 3 og Cyberlink PowerDVD 5. Tidsskifting med opptak uten kvalitetstap skal være mulig med den lille boksen. Prisen er satt til 100 Euro (ca 820 NOK) og produktet leveres omgående.

(kilde: TerraTec)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen