Nyheter fra Philips

Høsten er for mange tiden for de store nyheter innen elektronikk, og en av Europas største messer åpner dørene sine i Berlin i disse dager. IFA messen huser alle store aktører, og det er knyttet spenning til hva høstens nyheter har å by på.

Philips holdt lansering av sine produkter i dag, og det var duket for både nye flatskjermer, og Blu-ray-skred. Teknofil var til stedet, og her kommer det vi mener er de største nyhetene fra selskapet denne høsten.

Philips har lenge jobbet med sin belysningsteknologi Ambilight, og på menyen stod både en ny flaggskipmodell og en EISA-vinnende skjerm.

Ny Aurea
Aurea har vært selskapets toppmodell innen flatskjerm de siste årene, og under dagens pressekonferanse duket tredje generasjonen av modellen opp. Modellen har fått et smekrere ytre, og ytelsen har blitt forbedret, med både bedre Ambilight og skapere bilder.

Av spesifikasjoner, er skjermen (selvfølgelig) Full HD, med et raskt 100Hz panel. Responstiden på skjermen er nede i to millisekunder, og kontrasten er 80 000:1. Den nye modellen har blitt mer tilrettelagt for bruk mot internett, og har det Philips kaller Net TV, med trådløst tilkobling. Skjermen har også full støtte for MPEG 4.Ny 9700 serie

Er du på utkikk etter en skikkelig highend flatskjerm, som bør by på bedre sortnivå, skarphet og farger, kan det hende 9704-modellen fra Philips er noe for deg. Denne modellen har fått årets EISA-pris for beste produkt innen LCD-TV-kategorien, og førsteinntrykket tilsier at dette er en av årets største nyheter innen flatskjerm.

Den nye modellen kan by på siste skrik innen LED-bakgrunnsbelysning, med det Philips kaller LED Pro. Sammen med en dynamisk kontrast på 5 000 000:1, og skjermen har fått et økt antall segmenter, 224 totalt, som gir deg en meget presis bakgrunnsbelysning. Skjermen har også fulle muligheter til å benyttes mot internett, der du via trådløs tilkobling kan søke på de sidene du måtte ønske. Skjermen har også et kraftig redusert strømforbruk.Ny 8600 serie

Vi har tidligere beskrevetLED-belysning som det store nye innen flatskjerm, og Philips lanserer i tillegg til 9700 serien, enda en ny modell med teknologien. 8664 som betegnelsen på modellen heter, har et slankt og smekkert utseende, som et resultat av kantmontert LED-bakgrunnsbelysning.

Sammen med LED-bakgrunnsbelysningen yter skjermen 80 000:1 i dynamisk kontrast, og har Ambilight på sidene. Skjermen har mulighet for bruk mot internett, men har ikke som de to nylanserte storebrødrene, trådløst støtte. Skjermen har også 100 Hz panel og en responstid på 3 millisekunder.Hjemmekino med Blu-ray
Philips satser med begge bein på Blu-ray i år, og lanserte i dag hele fem nye hjemmekinoanlegg med Blu-ray-avspilling. Av de fem ny modellene utgjør tre av de tradisjonelle anlegg med fem høyttaler, hovedenhet og subwoofer. Disse modellene har typebetegnelse HTS 7500, HTS 7520 og HTS 7540. Selskapet vise også frem et 2.1 surroundanlegg, med typebetegnelse HTS 7200.

Men oppmerksomheten fikk den nye lydplanken HTS 8160, som nok etter manges mening, endelig kom med Blu-ray. Årets modell er mer buet i endene, kraftigere elementer, som er rettet på en nye og forbedret måte. Anlegget har USB og minnekortleser, og subwooferen er på 8 tommer.To nye Blu-ray-modeller
Tidligere i sommer lanserte Philips en lavpris Blu-ray-spiller, i form av BDP-3000. I dag kom det to nye modeller opp av hatten. De nye modellene BDP-7500 og BDP-9500 viser at selskapet virkelig har fått opp øynene for teknologien.

De nye modellene har fått en kraftig oppstramming, og aluminium utgjør mye av finishen på begge spillerne. Begge er også utformet med samme ”knekk” som flatskjermen, slik at både design og farge matcher de nylanserte flatskjermene.
BDP-7500 er en godt utstyrt spiller, som er utført i aluminium, med støtte for blant annet BD-live.
 
Selskapet har tatt steget opp i highend segmentet med sin nye modell BDP-9500,som blant annet har separat lyd- og lydprosessor, med en strømforsyning til hver del.Vi kommer nærmere tilbake med sniktitter på noen av nyhetene til Philips, samt flere andre spennende nyheter fra IFA-messen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen