Nyheter fra Logitech

Logitech Cordless Desktop Express
Logitech Cordless Desktop Express er et prisgunstig sett bestående av trådløst tastatur og mus. Tastaturet har snarveistaster for blant annet Internett, e-post og kalkulator, og er i en "flat" utførelse. Settet har fem års garanti fra produsent og har en veiledende pris på 429 kroner inkl. mva. Pakken er allerede på plass i norske butikker, og ifølge prisguiden prises den fra drøye 300 kroner og oppover.

Cordless Pilot Optical Mouse
Cordless Pilot Optical Mouse er en rimelig optisk trådløs mus, som i likhet med Cordless Desktop Express-settet også har fem års garanti. Musen vil leveres i flere ulike kombinasjoner av sort og sølv, har to knapper og scrolle-hjul. Veiledende pris er satt til 269 kr inkl. mva. Også dette produktet er representert i prisguiden allerede, hvor prisene ser ut til å starte på rett i overkant av 200 kroner.

Notebook Optical Plus
Musen Notebook Optical Plus er rettet mot mobile brukere, og har en smart løsning som ruller inn ledningen i bunnen av musen, når den ikke er i bruk. Musen er USB-basert og har optisk sensor. I sammenrullet tilstand fungerer USB-pluggen som et deksel over den optiske sensoren. Utførelsen er i sølvfarget topp med sort "støtsikker" bunn. Veiledende utsalgspris er 229 kroner inkl. mva. Musen blir tilgjengelig på markedet i april.

(kilde: Logitech)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen