Nyeste Windows Phone 7-oppdatering lekket

Nyeste Windows Phone 7-oppdatering lekket

Mango tilgjengelig for nedlasting.

Mange gleder seg til den neste oppdateringen til Windows Phone 7, kalt Mango. Oppdateringen er imidlertid ikke ute enda, og ingen lanseringsdato er annonsert. Nå har imidlertid den nyeste versjonen av Mango lekket på nettet, og brukere av forumet XDA har klart å installere det på telefonene sine.

Endelig versjon

Hovednyheten til Mango er muligheten til å kunne kjøre programmer i bakgrunnen. I tillegg vil den ha langt bedre integrasjon med sosiale nettverk som Twitter, samt gi utviklere en haug av nye utviklerverktøy å boltre seg med.

Den siste oppdateringen er døpt 7720, og ble gjort tilgjengelig av en av brukerne på nettstedet XDA-developers. Det skal være den endelige utgaven av Mango, men pleier å bli tilrettelagt for hver enkelt telefon av mobilprodusentene før den blir endelig sluppet.

Ikke for nybegynnere

Brukerne på XDA-forumet har lagt ut en lang gjennomgang av hvordan man installerer oppdateringen på telefonen sin, men minner brukere på at alt gjøres på eget ansvar. Skulle du imidlertid fortsatt våge å prøve deg, skal oppdateringen funke på HD7, Mozart, Trophy, Focus, Arrive, Venue Pro og Optimus 7. Legg også spesielt merke til tipset om å ta sikkerhetskopi av telefonen din.

Selv om ingen lanseringsdato har blitt annonsert, tror de fleste at oppdateringen vil bli rullet ut i løpet av september.

Les også: Slik er nye Windows Phone med Mango

(Kilde: XDA Developers)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen