Nye Windows 7-temaer

Tema i Windows

Et tema er i denne sammenhengen en kombinasjon av bilder, farger og lyd i Microsoft Windows. Et tema inkluderer et bakgrunnsbilde, skjermsparer, fargekombinasjon og lyd. Enkelte temaer endrer også ikoner og musepekere.

Microsoft har lagt ut nye temaer for Windows 7. Du finner disse på microsoft.com.

Temaene som allerede er på plass kan justeres ved å høyreklikke på skrivebordet i Windows, og velge Tilpass.

Velg ett av temaene, og klikk på Skrivebordsbakgrunn. Sett en hake (øverst til venstre i selve bildet) på bildene du ønske at skal være bakgrunnsbilder. Du kan så velge hvor ofte bildene skifter fra det ene til det andre. Trykk til slutt på Lagre endringer. Du kan på samme måten justere vindusfargen, lyder og skjermbeskytter.

Du kan eventuelt legge ut dine egne bilder som kan brukes som bakgrunnsbilder. Dette gjør du ved å høyreklikke på skrivebordet, velge Tilpass, klikk på Skrivebordsbakgrunn, og bla deg frem til aktuelle bilder via Bildeplassering og Bla gjennom.

For å forsikre deg om at et bilde er tilpasset til visning på skrivebordet i Windows, bør bildet lagres i riktig oppløsning, eller i hvert fall riktige proporsjoner, eksempelvis 1680 x 1050 eller 1280 x 800 piksler. Du finner den riktige skjermoppløsningen ved å høyreklikke på skrivebordet, og velge Skjermoppløsning.

(Kilde: Ghacks)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen