Nye Windows-oppdateringer

Alternativ tekst mangler

Microsoft har lagt et notat hvor de kunngjør utslipp av nye sikkerhetsoppdateringer for Windows, kontorpakken MS Office og e-postserveren Exchange. Hele 12 oppdateringer slippes denne gangen - det er sjelden kost at Microsoft slipper så mange oppdateringer samtidig.

Ni av oppdateringene er for Windows, to for MS Office og én for Exchange. Minst to av oppdateringene skal av Microsoft være kategoriserte som kritiske.

En av oppdateringene innebærer at Internet Explorer ikke lenger vil benytte seg av ActiveX-kontrollere for å vise innhold. For to måneder varslet Microsoft om denne endringen, og denne perioden skulle gi webutviklere nok tid til å justere sine nettsider. Denne endringen er gjennomført på grunn av at selskapet Eolas har patent på teknologien bak ActiveX-kontrollere.

Av sikkerhetsmessige grunner pleier Microsoft ikke å oppgi noen detaljer rundt sikkerhetsoppdateringer før det faktisk er sluppet. Programvaregiganten opplyser likevel at de kommer med oppdatering som fikser et hull i tekstbehandlingsprogrammet Word.

(Kilder: Betanews, Cnet news.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen