Nye Windows-oppdateringer

Microsoft slipper som vanlig sikkerhetsoppdateringer én gang i måneden. I januar slippes to kritiske oppdateringer. Her er en oversikt over oppdateringene med en lenke til informasjon fra Microsoft:

  • MS06-002 - gjelder en kritisk sårbarhet i nettsidefonter av typen "embedded Web fonts". En angriper kan lage en nettside med denne typen fonter og legge inn en ondsinnet kode som kan kjøres på PCen til brukeren som besøker den aktuelle nettsiden. Koden kan også sendes i en e-postmelding. Angriperen kan på denne måten ta kontrollen over PCen.

  • MS06-003 - gjelder kritisk sårbarhet i Microsoft Outlook og Exchange. Sårbarheten ligger i måten MIME-vedlegg på formatet "Transport Neutral Encapsulation Format" (TNEF) blir behandlet. En angriper kan utnytte denne sårbarheten ved å sende meldinger på et TNEF-format og ta kontroll over sårbare PCer.

I tillegg slipper Microsoft en oppdatert versjon av Malicious Software Removal Tool, et verktøy som fjerner de aller vanligste skadelige programmene.

Du kan laste ned og installere de aktuelle oppdateringene ved å besøke nettsiden windowsupdate.microsoft.com, hvis ikke du har aktivert automatisk oppdatering i Windows.

Kilde: microsoft.com

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen