Nye videokamereaer fra JVC

De nye kameraene er i design, relativt tradisjonelle miniDV-kameraer. Her er ingen superoriginale nye måter å holde kameraet på, eller å lagre filmen på. Sånn sett er dette trygge kameraer.

Alle tre har innebygde funksjoner for blant annet slowmotion-opptak. Tradisjonelt har dette gitt problemer med lyden, for du har måttet spille av i en annen hastighet enn du tok opp. Dette har JVC gjort noe med, og du kan nå gjøre dette uten at lyden blir fordreid ved avspilling.

JCV har lagt inn et avansert støyfilter som de påstår skal kunne fjerne støy bedre, og dermed gjøre deg i stand til å filmen i dårligere lys enn vanlig. Kombinert med et objektiv med maksimal lysstyrke f/1,2, burde dette gi gode muligheter for filming innendørs. Vi har sett en del kameraer skilte med denne typen mulighet tidligere, uten at de har levert det de har lovet, så det er vanskelig å si hvilken effekt disse funksjonene har, men det er jo håp om at filming i lavt lys også skal bli bra på de rimelige kameraene.

De to dyreste kameraene har mulighet for stillbilder, men i relativt lav oppløsning (1 og 0,4 megapiksler). Det rimeligste har ikke denne funksjonen.

Alle modellene har 2,5 tommers skjerm og fargesøker. For flere spesifikasjoner, se produktguiden, eller listen på side 3 i denne omtalen. Kameraene vil koste mellom 5000 og 9000 kroner og være leveringsklare i april.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen