Nye versjoner av Kasperskys pakker

Kaspersky annonserte i en pressemelding i dag versjon 6.0 av Kaspersky Anti-Virus og Kaspersky Internet Security. Som før er Internet Security-pakken en sammensetning av Anti-Virus, brannmur, antispyware og antispam. De engelske utgavene av programmene er å inne i butikker i dag, mens norske utgaver vil være klar 29. mai.

Anti-virusbiten skal nå kunne oppdage flere typer rootkits, og skanner e-post og internettrafikk konstant. I forhold til tidligere utgaver skal også skannehastigheten være svært forbedret. Programmet overvåker også om andre programmer krever mer CPU-tid mens virussøk pågår, og reduserer sin egen prioritet for å la andre programmer kjøre. Dette skal gjøre at man merker mindre til at antivirusprogrammet er installert.

Internet Secuirty er beregnet på dem som benytter datamaskinen på nettet, og inneholder i tillegg en brannmur, antispyware og antispam. Det skal være mulig å definere ulike innstillinger for brannmuren alt ettersom hvilket nettverk du er koblet til. Brannmuren skal også være enklere å konfigurere enn tidligere. Programmet fjerner også reklame fra nettsider, og blokkerer popupvinduer, selv om de fleste nettlesere nå har fått støtte for dette selv.

Du kan lese mer om de nye versjonene på Kaspersky.com (engelsk). Som nevnt tidligere vil de norske utgavene ikke være klar før 29. mai.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen