Nye ultratynne fra Samsung

Alternativ tekst mangler

I dag holdt Samsung pressekonferanse i Oslo, og selskapet kunne vise frem en rekke nye mobiltelefoner for det norske markedet.

Blant annet presenterte Samsung i dag sin helt nye mobilserie, Ultra Edition. Modellene i denne serien har alle til felles at de skal være smalere enn de fleste andre telefoner i dag. De tre første modellene i Samsungs Ultra-serie er Ultra Edition 12.9, Ultra Edition 13,8 og Ultra Edition 6.9. Sifrene bak navnet viser telefonenes tykkelse i millimeter.

Ikke helt nye
Vi har allerede skrevet om to av disse modellene. 12.9 er nemlig D900, som først ble vist frem i juni i år. D900 har et kamera som kan ta bilder i en oppløsning på 3,13 megapiksler, samt et internminne på 80 MB. Du kan lese mer om D900 i saken "Samsung med ny telefonserie".

Modellen som nå har fått navnet 6,9, er X820, som vi skrev om allerede i mai. Denne telefonen skal i følge Samsung være verdens tynneste mobiltelefon per dags dato. Med sine små 66 gram er den også en riktig lettvekter. Også denne telefonen har 80 MB internminne. Vil du vite mer om 6,9, kan du lese saken "Verdens tynneste".

Z720 - Stappet med trådløs teknologi

Samsung Ultra Edition 13,8/Z720

Tilgjengelig i november 2006

Dimensjoner: 10,5 x 5,1 x 1,4 cm, 80 gram

Teknologi: GSM (frekvenser ukjent), HSDPA, 3G, EDGE, GPRS.

Blåtann, MMS, e-post, wap 2.0 html,

Maskinvare: Batteritid ukjent, 20 MB internminne, støtte for minnekort av typen MicroSD.

Skjerm: 2,1 tommer

Kamera: 3 megapiksler.

Øvrig: Mp3-spiller, digital forsterker, dokumentviser, talememo.

 

Den tredje og nye modellen i Samsungs Ultra-serie er 13,8, eller Z720 som den også heter. Telefonen er i følge Samsung verdens tynneste 3G-telefon med nedskyvbart tastatur.

Spesifikasjonene avslører fort at Z720 er en profftelefon. For det første har den støtte for både HSDPA, 3G og EDGE. Dessverre har ingen av de norske operatørene støtte for HSDPA i sine nett i dag.

3 megapiksler
Z720 er heller ikke i bakleksa når det kommer til kamera. Med telefonen kan du nemlig ta bilder i en oppløsning på tre megapiksler. Kameraet har også autofokus og makro-funksjon, slik at du kan ta klare nærbilder. Et kamera nummer to, som er for videosamtaler, du finner du for øvrig over telefonens skjerm.

Den nye Ultra-telefonen har også innebygget musikkspiller med digital forsterker. Musikken kan du lagre på telefonens 20 MB store internminne, eller på ekstra minnekort av typen MicroSD om du skulle behøve det.

Støtte for blåtann-standarden A2DP gjør at du kan høre på musikk i stereo med hodetelefoner.

Z720 skal komme i en rekke farger. Hvilke farger som vil bli tilgjengelig i Norge er foreløpig usikkert. Men det vi vet, er at Z720 vil komme i norske butikkhyller i november.

Alternativ tekst mangler
Samsung D900
Alternativ tekst mangler
Samsung X820

 

(Kilder: Samsung)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen