Nye trådløse minnekort

Selskapet Eye-Fi har kunngjort lansering av tre nye trådløse SD-baserte minnekort med 2 GB lagringskapasitet – ett av kortene har innebygd mulighet for geotagging, det vil si at kameraet skal med dette kortet automatisk kunne få informasjon om koordinater hvor bildet er tatt.

Eye-Fi explore

Dette er det mest avanserte minnekortet med innebygd geotagging-mulighet. Kortet bruker visstnok ikke GPS-systemet, men et Wi-Fi-system utviklet av selskapet Skyhook. Det bruker Wi-Fi aksesspunkter for å finne koordinatene. Det er et system som blant annet Iphone og Ipod touch allerede bruker.

Skyhook-systemet har den begrensningen, sammenlignet med GPS, at det ikke har like stor dekning. Det skal foreløpig dekke 70 prosent av områder i USA, Storbritannia, Canada, Australia, Tyskland, Frankrike, pluss en rekke andre byer i Europa.

Veiledende pris: 129.99 dollar.

Les mer om Eye-Fi explore på eye.fi.

Eye-Fi home og Eye-Fi share

To minnekort med mulighet for trådløs overføring av bilder til en datamaskin. Eye-Fi share skal også gi mulighet til å dele ut bildene.

Veilende pris for "home" og "share" er henholdsvis 79.99 og 99.99 dollar. Les mer om minnekortene på produsentens nettside: Eye-Fi home og Eye-Fi share.

Alle tre minnekortene skal etter planen være tilgjengelige på markedet i begynnelsen av juni.

Les pressemeldingen fra Eye-Fi.

(Kilde: Zdnet blogs)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen